Wat zeggen de kinderen of hun ouders?

Wat anderen over Kindercoaching Sol zeggen:

“De oefeningen die Virna met me deed hielpen me met makkelijker nadenken. Ik dacht overal moeilijk over na op school waardoor het eerst niet lukte. Nu zit ik op de middelbare school en ben ik verbaasd dat het zo goed gaat. Normaal was ik één van de laatste die klaar was met rekenen en nu ben ik op tijd klaar met wiskunde. De uitleg van Virna vond ik duidelijk. Als ik iets niet begreep, legde ze het op een andere manier uit, totdat ik het wel begreep. Ze had geduld met het mij aanleren van dingen. Ze leerde mij handige trucjes en sommige gebruik ik nog steeds.”

Heleen (12)

Rekenen

“Ik heb de bijles van Virna altijd als erg prettig ervaren. Met een paar lessen per maand, heb ik mijn tentamens Spaans behaald. De uitleg van Virna is altijd erg duidelijk en ze neemt rustig de tijd om het te verduidelijken wanneer je het de eerste keer niet snapt. Ook vind ik dat Virna de perfecte balans tussen uitleg en zelf oefenen heeft. Dit is wat voor mij tijdens het leren erg fijn was. Virna was zeker weten de beste docent Spaans die ik heb gehad!”

Justin (20)

Spaans

“Virna nam echt de tijd voor me. Ze is heel open en we maakten vaak grapjes. Ze zag goed wat mijn zwakkere punten waren en hoe ik die kon verbeteren. Ik heb goede herinneringen aan leren met z’n twee en een kopje thee.”

Jesse (12)

Rekenen

“Virna heeft mij geholpen met begrijpend lezen. Ik vond haar aardig en ze legde goed uit. Daarna werd ik veel beter in begrijpend lezen. Met de Citotoets haalde ik ineens VWO”.
Mats (10) 
Begrijpend lezen 

Ouders Mats:
“We kwamen bij Virna met een vrij ruime vraag over begrijpend lezen. Virna pakte dat goed aan door eerst te analyseren op welke onderdelen mijn zoon meer hulp nodig had. Met haar rustige en betrokken begeleiding heeft ze mijn zoon enorm geholpen”.

“Ik ben Lotte en ik had een herkansing van het havo-examen. De herkansing die ik had gekozen was Frans. Virna heeft mij heel erg geholpen met mijn examen Frans. Ze heeft zich volledig ingezet opdat ik het examen ging halen en ook nog eens op de korte termijn. Ik heb uiteindelijk mijn examen Frans gehaald. Zonder Virna was het niet gelukt.” Lotte (17)

Frans

Kindercoaching Sol 

‘Laat uw kind weer stralen’

Kindercoaching Sol

Werkzaam in Houten & omgeving en Utrecht.

info@kindercoachingsol.nl

06-26234899