Wie ben ik? 

Mijn naam is Virna-Lizza Sol. Ik werk sinds 2010 op de Hogeschool Utrecht als docent en lerarenopleider bij de vakgroep Spaans. Samen met mijn collega’s leid ik studenten op tot tweedegraads docent Spaans. Om dit prachtige vak te kunnen uitoefenen heb ik niet alleen Spaans gestudeerd, maar ook Franse Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Utrecht. Na mijn studie heb ik de eerstegraads lerarenopleiding gevolgd.

Naast mijn werk op de Hogeschool ben ik sinds 2011 kindercoach bij mijn eigen onderneming Kindercoaching Sol. Hiervoor heb ik de opleiding kindercoaching gevolgd bij BGL in Driebergen. Ik heb me verder ontwikkeld in (leren) leren en beelddenken. Het geeft mij erg veel voldoening om kinderen net dat duwtje in de rug te kunnen geven waardoor ze weer zelfvertrouwen krijgen en verder kunnen.

Kindercoaching Sol 

‘Laat uw kind weer stralen’

Kindercoaching Sol

Werkzaam in Houten & omgeving en Utrecht.

info@kindercoachingsol.nl

06-26234899